Nelepon Kami Dinten!

Ngeunaan Urang

Huacheng Automobile Asesoris Co., Ltd. khusus kana ngolah klep asupan-knalpot langkung ti 25 taun, tempatna di Propinsi Hebei, klep cocog pikeun treuk beurat, pertanian, industri, mesin laut, set generator, kendaraan penumpang, mesin gas sareng motor.

Kapasitas produksi taunan urang langkung ti 8 juta PC tina sagala rupa klep. Perusahaan Huacheng parantos disahkeun kana ISO / TS16949 di 2008.

Ngabagéakeun pisan babaturan ti sakumna dunya sareng ngarep-ngarep kerjasama sareng anjeun,

  • company_intr_img
business_tit_ico

Kami hoyong nyayogikeun klep sareng jasa kami anu hadé.

Sambutan wilujeng sumping ka rerencangan ti sadayana penjuru dunya sareng ngaharepkeun kerjasama sareng anjeun.